ASTROLOGIE - PSYCHOTHERAPIE - pagina
van Mandala Lier

Korte inhoud: workshop: data en info. Vragen met betrekking tot je gekwetste kind. Hoe gaan we te werk? Programma, Practisch: Wanneer en waar? Voor wie? Begeleiding? Aantl deelnemers? Prijs? Tot wanneer inschrijven?

 


Je gids astrologie

Home Mandala Lier


Bereken je horoscoop

Atlas en Tijdzones


Agenda

Artikels
Astronomie

Astrolinks
Boeken
Consulten
Geschiedenis
Keltische astrologie
Kosmobiologie
Maanfasen
Opleiding
Software - Freeware
Siderische astrologie
Tijdschriften
Verenigingen
Wetenschappelijk onderzoek

Communicatie

E-zines
Chatroom
Debatfora
Nieuwsgroepen

Winkelen

Esoterisch winkelcentrum


Andere

Links
Psychotherapie
Spiritueel
HTML

 

 

Workshop:

Thuiskomen bij jezelf

 • Workshop: Thuiskomen bij jezelf . Begeleiding Anita Vets, psycho-therapeute in de interactionele vormgeving. Info bij Mandala Lier 03/411 28 07 (na 18u).
 • Van je gekwetste kind naar je creatieve kind: "Alleen wanneer ik ruimte schep voor de stem van het kind in mij, voel ik me "echt" en creatief. Ik geef het kind wat het vroeger nooit heeft gehad; de begeleiding van een volwassene die zijn stem serieus neemt in plaats van het te overheersen met gemeenplaatsen en zijn creativiteit te vernietigen." Alice Miller.
 • Vragen met betrekking tot je gekwetste kind.
  Op hoe meer onderstaande uitspraken je het gevoel hebt ja te moeten zeggen, hoe sterker het kind in je nog gekwetst is.
  ∑ Ik heb het gevoel als man / vrouw tekort te schieten?
  ∑ Ik heb het gevoel dat ik eigenlijk niet weet wat ik wil?
  ∑ Ik voel me schuldig wanneer ik voor mezelf opkom en geef liever toe aan anderen?
  ∑ Ik weet zelden wat ik nu eigenlijk voel?
  ∑ Ik schaam me als ik boos wordt of bang ben of als ik huil?
  ∑ Ik heb slaapstoornissen?
  ∑ Ik vermijd conflicten koste wat kost?
  ∑ Ik ga gemakkelijk door de knieŽn en pas me aan aan de groep?
  ∑ Ik heb een neiging tot wedijveren en kan slecht tegen mijn verlies?
 • We gaan als volgt te werk.
  We gaan op zoek naar het gekwetste kind, daarvoor gaan we terug in de tijd, via het doorlopen van de verschillende ontwikkelingsfasen, met als doel het helen van de opgelopen kwetsuren. Op zoek naar jezelf als zuigeling, je vermogen tot zijn, welkom op deze wereld; op zoek naar jezelf als peuter, je vermogen tot aanvoelen en doen, ga maar op ontdekking; op zoek naar jezelf als kleuter, het vermogen tot inbeelden en voelen, je bent uniek; op zoek naar jezelf als schoolkind, je vermogen tot weten en leren, je beslist voor jezelf; op zoek naar een nieuwe adolescentie, het vermogen tot wedergeboorte, je komt op voor jezelf. De kindertijd is de grondslag voor het geheel. Bij elke ontwikkelingsfase hoort een aangepaste oefening. Voorbeeld: massage, kleien, mandala's kleuren of tekenen, rollenspel.
 • Programma: Wanneer?: Vrijdagavond 19u30 tot 22u, en op Zaterdag en Zondag van 9u30 tot 17u30. Data nog te bepalen. Voor wie?: Voor volwassenen, mannen en vrouwen die hun leven zelf in handen willen nemen en bereid zijn om naar zichzelf te kijken. Begeleiding: Anita Vets: psychotherapeute in de interactionele vormgeving. Werkvormen die gebruikt worden zijn bio-energetica, psycho-synthese, gestalt, psycho-drama, interactionele vormgeving. Prijs: 3.900,-fr (onder voorbehoud). In de prijs is inbegrepen de workshop, het materiaal voor de oefeningen, koffie en thee. Broodjes kunnen vooraf besteld en betaald worden.
 • Waar? wordt tijdig meegedeeld. Meebrengen ? Papier en schrijfgerief, kussen, matje en dekentje. Aantal deelnemers: minimum 5, maximum 9. Inschrijven: tel.: 03-411 28 07 vragen naar Anita Vets en stort het bedrag op rek.nr. 789-5787924-49 op naam van Mandala Lier Beenderstraat 3A, 2560 Nijlen.
 • Het beste bericht is dat we, aangezien het Kind beschadigd is door verwaarlozing en hiaten in zijn leren, als volwassenen kunnen leren de behoeften van het Kind vervuld te krijgen. We kunnen vaardigheden op alle terreinen van de intermenselijke interactie ontwikkelen. Het is een kwestie van voor het eerst iets leren. - Kip Flock.
Ga naar top
Home Mandala Lier
Feedback
E-mail
Zoeken
laatste bijwerking zaterdag 7 oktober 2000.