ASTROLOGIE - CHATROOM - pagina
van Mandala Lier

Korte inhoud: astrologische chatrooms en verdere informatie over chatten, zoals MIRC, ICQ en GOOEY.

 


Je gids astrologie

Home Mandala Lier


Bereken je horoscoop

Atlas en Tijdzones


Agenda
Astrolinks
Artikels
Boeken
Consulten
Geschiedenis
Keltische astrologie
Kosmobiologie
Maanfasen
Opleiding
Software - Freeware
Siderische astrologie
Tijdschriften
Verenigingen
Wetenschappelijk onderzoek

Communicatie

E-zines
Chatroom
Debatfora
Nieuwsgroepen

Winkelen

Esoterisch winkelcentrum


Andere

Psychotherapie
Spiritueel
HTML

 

 

De chatroom van Mandala Lier.

Het voornaamste onderwerp van deze chatroom is astrologie. Hoe werkt dit? Je kiest gewoon een nickname, tik deze in, en je komt de chatroom binnen. Veel chatgenot!

Applet loading is unsupported with your browser !

* MIRC: Heb je vragen over de werking van de chatroom, dan kan je terecht bij Irccity.nl. Je vindt daar ook de nodige gegevens voor het downloaden van mirc, de software die je nodig hebt om de chatten in de chatroom van Mandalalier.

* Tip: Wat is Gooey? Gooey is een baanbrekend Internet-programma waarmee meerdere personen die tegelijk dezelfde website bezoeken, met elkaar kunnen communiceren.

Wat doet Gooey? Door op bijna elke website menselijke tussenkomst mogelijk te maken, breekt Gooey de muren tussen Netizens af; het web verandert van een labyrint van HTML-pagina's in een levendige, vertrouwde omgeving. Gooey brengt iedereen met dezelfde interesses en surfgewoontes samen en creŰert de eerste Dynamic Roving Community op het Internet.

Hoe werkt Gooey? Als Gooey gebruiker krijg je steeds een actuele lijst van alle gebruikers die op hetzelfde ogenblik dezelfde website bezoeken. Met de gebruikersvriendelijke, intu´tieve interface van Gooey kun je groeps- of privÚ-gesprekken voeren, informatie en tips uitwisselen en nieuwe vrienden maken. En dat alles terwijl je je favoriete sites afschuimt.

* ICQ spoort je surfende vrienden op. Wil je weten of je vrienden op hetzelfde moment aan het internetten zijn als jij? Dan moet je zeker ICQ installeren. Het programma waarschuwt je als er bekenden in Cyberspace vertoeven, en nodigt je vervolgens uit om op allerlei manieren op de interactieve toer te gaan. Supercool, maar bovenal erg practisch.

Ga naar top
Home Mandala Lier
Feedback
E-mail
laatste bijwerking donderdag 1 juni 2000.