Make your own free website on Tripod.com

De mening van onze astrologiecursusten.

Zeer goed, vlot en leerrijk gebracht zonder overbodige informatie. Gezellige studiesfeer. Voldoende feedback naar vorige lessen. Praktisch gerichte lessen zonder al te veel theorie. Glenn, lente 1998.

De algemene uitleg over astrologie, betekenis van planeten, huizen, tekens,... vond ik zeer goed, duidelijk, uitvoerig gebracht. De persoonlijke horoscoopberekening is correct. Ria, lente 1998.

Gezellige sfeer, gastvrije ontvangst, interessante manier van lesgeven. Maria, lente 1998.

Toffe kennismaking met de fascinerende wereld van de astrologie. Op een eenvoudige manier werden stap voor stap de invloeden en betekenissen uitgelegd van de verschillende planeten, tekens, huizen, elementen en kruisen. Vooral zeer leerrijk voor jezelf door het leren begrijpen aan de hand van je eigen geboortehoroscoop. Bie, begin 1998.

Boeiend en onderhoudend, met interesse gevolgd, het practische gedeelte was voor mij nuttig en verrijkend. Tonia, lente 1998.

De cursus beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen: een beknopte en tevens bondige uitleg wat astrologie juist inhoudt en hoe je het juist moet benaderen. Ook voor 'leken' zoals ik zeer interessant en boeiend. Myriam, najaar 1998.

De cursus werd heel goed en begrijpelijk gegeven, maar een horoscoop leren lezen en begrijpen is niet zo eenvoudig als men denkt. Lea, lente 1999.

De cursus is perfect en positief, duidelijke uitleg en begeleidende cursusbladen. Hilda, lente 1999.

De cursus viel heel goed mee: de manier van lesgeven, de groep (7 vrouwen), de bijhorende tekst. Ik zou graag het vervolg volgen. Suzanne, lente 1999.

Goede structuur, goede basis, gestructureerde ondersteunende cursusnota's, smaakt naar meer. Carine, najaar 1999.

Goeie leraar, duidelijk gebracht. Paul, najaar 1999.

Goed gestructureerd, heel goed gegeven, origineel, goeie cursusnota's. Roos, najaar 1999.

Goede wetenschappelijke benadering, soms is het wel moeilijk om complexe verbanden te leggen, link naar persoonlijke horoscoop. Pascal, najaar 1999.

De cursus is goed gegeven, was heel interessant, ik heb nu een heel ander beeld van de astrologie. Ann, najaar 1999.

Zeer constructief, goed gestructureerd, verzorgde nota's, degelijk werk, uitnodigend gegeven. Proficiat vor de inzet! Chris, najaar 1999.

 

Overzicht astrologie opleidingen
Basis1
Basis2
Basis3
2de jaar: Praktijkjaar
3en 4de jaar: gevorderden
De mening van onze astrologiecursisten.
Wie, wat is
Mandala Lier?
Mandala Lier,
je gids astrologie

Voor inschrijvingen: 1999 - 2000